Skip to content Skip to footer

За нас

За Дом Мениджмънт Консултинг

Дом Мениджмънт Консултинг е компания с високи стандарти на работа, гарантирано качество на услугите и грижа за клиента.
 

Екипът ни притежава дългогодишен международен опит и експертиза в областта на проучването, проектирането, цялостното изграждане и ремонт на сгради. Част от услугите, които предлагаме са свързани и с търговията на недвижими имоти.

Мисията ни е да се утвърдим като лидер в сферата на домостроенето и ремонтните дейности на регионално и национално ниво.

Едни от основните цели в стратегията ни за развитие са постигане на високо качество на услугите ни и удовлетвореност на нашите клиенти. Разполагаме с висококвалифицирани професионалисти, специализирана техника и нови технологии, за да посрещнем  предизвикателствата на динамично развиващата се силно конкурентна среда.

Нашите клиенти, са наш приоритет. Техните потребности са стимул да се развиваме и да внедряваме иновации. Залагаме на индивидуален подход, като не правим компромис с поетите срокове, защото времето е един от най-ценните ресурси, с който разполагат тези, които са ни се доверили.

В своята работа обръщаме внимание на всеки детайл от началото до завършването на проекта. Залагаме на прецизност и висок професионализъм. Използваме строителни материали с доказано качество, за което даваме гаранция. Предлагаме комплексни решения и цялостна визия. Създаваме уютни и модерни домове.

Доверете ни се, защото Вашият дом е наша отговорност!

Вила Белла Виста

Направете запитване